
На Уманській пивоварні технологічний процес побудований за схемою: найякісніша сировина + найкраще обладнання = пиво. Уманське пиво має незмінно високу якість. Для того, щоб не допускати невдалих партій, ми ретельно контролюємо кожну ділянку виробництва.
Уманська пивоварня чи не єдина в Україні, яка сама вирощує ячмінь для власних потреб. Таким чином, у нас є можливість відібрати сорти з найкращими характеристиками якості, а не користуватися тією сировиною, яку пропонують продавці.
З власного ячменю ми самі варимо солод. Так роблять лише деякі пивоварні України. Додаємо ароматний хміль, у якості якого завжди впевнені наші спеціалісти. Воду використовуємо артезіанську, кришталево чисту. Для зброджування пива Уманська пивоварня використовує секретну расу дріжджів, яка протягом багатьох років дає стабільно хороший результат.
Все обладнання для виробництва напоїв на Уманській пивоварні — німецького виробництва.
Усередині циліндрично-конічних танків (ЦКТ) процеси бродіння і доброджування пива відбуваються в стерильних умовах, що дозволяє зберегти чистий смак і якість кінцевого продукту, а також підвищити стійкість готового пива.
Спеціальні CIP (clean-in-place) станції гарантують найвищу якість процесу миття, очищення і дезінфекції всього обладнання — починаючи від дроблення солоду для приготування затору до розливу готової продукції. При цьому обладнання не потрібно розбирати або відкривати — весь процес відбувається повністю в автоматичному режимі та контролюється за допомогою сучасного програмного забезпечення.
Варка пива відбувається за спеціальною запатентованою системою «ласкавого кип'ятіння сусла з хмелем» (запатентована розробка німецької фірми Apparatebau Nordhausen GmbH). Це спільна розробка наших технологів і фахівців з Німеччини, що гарантує незвичайний смак і дозволяє зберегти природні властивості пива.
У 2008 році почалося плідне співробітництво компанії «Уманьпиво» з німецькими виробниками обладнання. Вони поділилися з нами різними рецептурами приготування традиційного пінного напою, і зараз продовжують надавати свої професійні консультації з технологій пивоваріння.
Сьогодні компанія «Уманьпиво» також виробляє німецькі сорти пива преміум-класу. Раз в 3–4 місяці на нашу пивоварню приїжджає німецький експерт пивоваріння, який проводить аудит і контролює дотримання всіх технологічних процесів виробництва пива.
Наша позиція залишається незмінною: ми свідомо і принципово не використовуємо жодних барвників, стабілізаторів та консервантів у виробництві пива. Тільки натуральні компоненти найвищої якості, які завдяки природному бродінню перетворюються в запашне хмільне золото.
Promo Modal Widget
Цей сайт використовує файли cookie і схожі технології, щоб гарантувати максимальну зручність користувачам.
При використанні даного сайту, ви підтверджуєте свою згоду на використання файлів cookie в відповідно до цього повідомленням щодо даного типу файлів.