alt
alt

Уманьпиво є «своїм» тільки для повнолітніх
Вам вже виповнилося 18?
Дуже Шкода
але доступ до даної сторінкі дозволен тільки повнолітнім громадянам.
+380 (800) 33-09-09
Дзвінки по Україні безкоштовні
Кошик
Вхід на сайт
Вітаємо,
Увійдіть в особистий кабінет, щоб зручніше користуватися нашим сайтом
Про компанію
Українські традиції та німецькі технології
Уманське пиво - це виключно натуральний продукт, виготовляється за старовинними українськими та німецькими рецептами.
Малому бізнесу
Бізнес на розливому пиві
Пропонуємо вашій увазі кілька важливих рекомендацій, які допоможуть відкрити успішний бізнес з продажу розливного пива та закликаємо до співпраці.
Наші технології варіння живого пива

Наші технології варіння живого пива

Як ми варимо пиво
Головний принцип, якому підкорюється увесь виробничий процес, це постійний контроль якості.
1
Вирощуємо
Вирощуємо, збираємо та відбираємо найкращі зерна, які виростили на своїх полях. Відправляємо у свою солодовню, щоб зварити найкраще сусло.
2
Варимо сусло
Беремо воду та солод. Змішуємо в затиральному чані і доводимо до кипіння. Додаємо хміль. Варимо. Проціджуємо, додаємо дріжджі та відправляємо на бродіння.
3
Розливаємо пиво
Пивоварню в Умані було засновано ще у 1878 р. місцевими купцями Френкелєм, Бергельсоном, Рутчайхером та Еттінгером.
результат
Добре робиш –
добре буде
Для того, щоб зварити 100 літрів нашого пива ми використовуємо
солод
0,3 тонн
хміль
260 кг
дріжджі
4 кг
вода
226 л
layer1
layer2.png
layer3.png

На Уманському пивоварному заводі технологічний процес побудований за схемою: найякісніша сировина + найкраще обладнання = живе пиво. Уманське пиво має незмінно високу якість. Для того, щоб не допускати невдалих партій, ми ретельно контролюємо кожну ділянку виробництва.

Уманський пивоварний завод, мабуть, єдиний в Україні, який сам вирощує ячмінь для власних потреб. Таким чином, у нас є можливість відібрати певний сорт із найкращими характеристиками якості, а не користуватись тією сировиною, яку пропонують продавці.

З власного ячменю ми самі варимо солод. Так роблять лише деякі пивзаводи України. Додаємо ароматний хміль, у якості якого впевнені наші спеціалісти. Воду використовуємо артезіанську, кришталево чисту. Для бродіння пива Уманський пивоварний завод використовує певну секретну расу дріжджів. Вже протягом багатьох років ця раса дає стабільно добрий результат.

Ми використовуємо кращу сировину і працюємо на сучасному обладнанні, щоб зварити натуральне живе пиво. Секрет досконалого смаку наших напоїв — постійний контроль якості на кожному етапі виробництва.

Добірні інгредієнти

Головна гордість компанії «Уманьпиво» — це власні поля для вирощування ячменю і пшениці, бджолині пасіки для свого натурального меду. Щоб зварити гарне уманське пиво, ми власноруч вирощуємо пивоварний ячмінь для виробництва солоду на своїй солодовні.

Для зброджування нашого пива ми використовуємо спеціальну секретну расу дріжджів, яка протягом багатьох років дає стабільно хороший результат.

Варка пива відбувається за спеціальною запатентованою системою «ласкавого кип'ятіння сусла з хмелем» (запатентована розробка німецької фірми Apparatebau Nordhausen GmbH). Це спільна розробка наших технологів і фахівців з Німеччини, що гарантує незвичайний смак і дозволяє зберегти природні властивості пива.

Німецьке обладнання

Все обладнання для виробництва пива і лимонаду на Уманському пивоварному заводі — німецького виробництва.

Усередині циліндрично-конічних танків (ЦКТ) процеси бродіння і доброджування пива відбуваються в стерильних умовах, що дозволяє зберегти чистий смак і якість кінцевого продукту, а також підвищити стійкість готового пива.

Спеціальні CIP (clean-in-place) станції гарантують найвищу якість процесу миття, очищення і дезінфекції всього обладнання — починаючи від дроблення солоду для приготування затору до розливу готової продукції. При цьому обладнання не потрібно розбирати або відкривати — весь процес відбувається повністю в автоматичному режимі та контролюється за допомогою сучасного програмного забезпечення.

Німецькі технології та контроль

У 2008 році почалося плідне співробітництво компанії «Уманьпиво» ​​з німецькими виробниками обладнання. Вони поділилися з нами різними рецептурами приготування традиційного пінного напою, і зараз продовжують надавати свої професійні консультації з технологій пивоваріння.

Сьогодні компанія «Уманьпиво» ​​також виробляє німецькі сорти пива преміум-класу. Раз в 3–4 місяці на наш завод приїжджає німецький експерт пивоваріння, який проводить аудит і контролює дотримання всіх технологічних процесів виробництва пива.

Жодної хімії

Наша позиція залишається незмінною: ми свідомо і принципово не використовуємо жодних барвників, стабілізаторів та консервантів у виробництві пива. Тільки натуральні компоненти найвищої якості, які завдяки природному бродінню перетворюються в запашне хмільне золото.