Уманьпиво є «своїм» тільки для повнолітніх
Вам вже виповнилося 18?
Дуже Шкода
але доступ до даної сторінкі дозволен тільки повнолітнім громадянам.
0 (800) 33-09-09
Дзвінки по Україні безкоштовні
Кошик
Вхід на сайт
Вітаємо,
Увійдіть в особистий кабінет, щоб зручніше користуватися нашим сайтом
Наші продукти
Наші технології варіння пива

Наші технології варіння пива

Як ми варимо пиво
Головний принцип, якому підкорюється увесь виробничий процес, це постійний контроль якості.
1
Вирощуємо
Вирощуємо, збираємо та відбираємо найкращі зерна, які виростили на своїх полях. Відправляємо у свою солодовню, щоб зварити найкраще сусло.
2
Варимо сусло
Беремо воду та солод. Змішуємо в затиральному чані і доводимо до кипіння. Додаємо хміль. Варимо. Проціджуємо, додаємо дріжджі та відправляємо на бродіння.
3
Розливаємо напої
результат
Добре робимо –
добре буде
layer1
layer2.png
layer3.png

На Уманській пивоварні технологічний процес побудований за схемою: найякісніша сировина + найкраще обладнання = пиво. Уманське пиво має незмінно високу якість. Для того, щоб не допускати невдалих партій, ми ретельно контролюємо кожну ділянку виробництва.

 

Добірні інгредієнти

Уманська пивоварня чи не єдина в Україні, яка сама вирощує ячмінь для власних потреб. Таким чином, у нас є можливість відібрати сорти з найкращими характеристиками якості, а не користуватися тією сировиною, яку пропонують продавці.

З власного ячменю ми самі варимо солод. Так роблять лише деякі пивоварні України. Додаємо ароматний хміль, у якості якого завжди впевнені наші спеціалісти. Воду використовуємо артезіанську, кришталево чисту. Для зброджування пива Уманська пивоварня використовує секретну расу дріжджів, яка протягом багатьох років дає стабільно хороший результат.

Німецьке обладнання

Все обладнання для виробництва напоїв на Уманській пивоварні — німецького виробництва.

Усередині циліндрично-конічних танків (ЦКТ) процеси бродіння і доброджування пива відбуваються в стерильних умовах, що дозволяє зберегти чистий смак і якість кінцевого продукту, а також підвищити стійкість готового пива.

Спеціальні CIP (clean-in-place) станції гарантують найвищу якість процесу миття, очищення і дезінфекції всього обладнання — починаючи від дроблення солоду для приготування затору до розливу готової продукції. При цьому обладнання не потрібно розбирати або відкривати — весь процес відбувається повністю в автоматичному режимі та контролюється за допомогою сучасного програмного забезпечення.

Варка пива відбувається за спеціальною запатентованою системою «ласкавого кип'ятіння сусла з хмелем» (запатентована розробка німецької фірми Apparatebau Nordhausen GmbH). Це спільна розробка наших технологів і фахівців з Німеччини, що гарантує незвичайний смак і дозволяє зберегти природні властивості пива.

Німецькі технології та контроль

У 2008 році почалося плідне співробітництво компанії «Уманьпиво» ​​з німецькими виробниками обладнання. Вони поділилися з нами різними рецептурами приготування традиційного пінного напою, і зараз продовжують надавати свої професійні консультації з технологій пивоваріння.

Сьогодні компанія «Уманьпиво» ​​також виробляє німецькі сорти пива преміум-класу. Раз в 3–4 місяці на нашу пивоварню приїжджає німецький експерт пивоваріння, який проводить аудит і контролює дотримання всіх технологічних процесів виробництва пива.

Жодної хімії

Наша позиція залишається незмінною: ми свідомо і принципово не використовуємо жодних барвників, стабілізаторів та консервантів у виробництві пива. Тільки натуральні компоненти найвищої якості, які завдяки природному бродінню перетворюються в запашне хмільне золото.