alt
alt

Уманьпиво є «своїм» тільки для повнолітніх
Вам вже виповнилося 18?
Дуже Шкода
але доступ до даної сторінкі дозволен тільки повнолітнім громадянам.
+380 (800) 33-09-09
Дзвінки по Україні безкоштовні
Кошик
Вхід на сайт
Вітаємо,
Увійдіть в особистий кабінет, щоб зручніше користуватися нашим сайтом
Про компанію
Українські традиції та німецькі технології
Уманське пиво - це виключно натуральний продукт, виготовляється за старовинними українськими та німецькими рецептами.
Малому бізнесу
Бізнес на розливому пиві
Пропонуємо вашій увазі кілька важливих рекомендацій, які допоможуть відкрити успішний бізнес з продажу розливного пива та закликаємо до співпраці.
Наша команда

Наша команда

Наші люди
Колектив Уманського пивоварного заводу «Уманьпиво» складається із справжніх професіоналів, які не тільки добре знають свою справу, але й відкриті для нових горизонтів.
Любов до природи та традицій надихає нас на пошуки. І ці пошуки завершуються тільки тоді, коли досконала формула знайдена.

Щодня команда професіоналів броварні із задоволенням та віддачею працює над створенням бездоганного смаку напоїв саме для нашого дорогого споживача. Ми дбайливо зберігаємо традиції пивоваріння та невпинно здобуваємо нові знання, щоб завжди дивувати поціновувачів нашої продукції. Ми ростемо разом зі своєю пивоварнею, яка з 2008 року проходить виробничу модернізацію обладнання та технологій.

Компанія «Уманьпиво» самостійно вирощує пивоварний ячмінь, з якого на власній солодовні виготовляє свій солод як основну сировину для виробництва пива. Технологи пивоварні власноруч відбирають найбільш придатний для виробництва солоду пивоварний ячмінь.

Наш колектив постійно розвивається і вдосконалює свої знання в пивоварінні та щороку відвідує Європейську спеціалізовану виставку технологій виробництва та пакування готових напоїв «BRAU Beviale» в місті Нюрнберг та  виставку «DrinkTec» в місті Мюнхен. А також ми переймаємо передовий досвід у колег-пивоварів з Німеччини, які кожні три місяці проводять аудит нашого виробництва на дотримання всіх параметрів ведення технологічного процесу пивоваріння.