alt
alt

Уманьпиво є «своїм» тільки для повнолітніх
Вам вже виповнилося 18?
Дуже Шкода
але доступ до даної сторінкі дозволен тільки повнолітнім громадянам.
+380 (800) 33-09-09
Дзвінки по Україні безкоштовні
Кошик
Вхід на сайт
Вітаємо,
Увійдіть в особистий кабінет, щоб зручніше користуватися нашим сайтом
Про компанію
Українські традиції та німецькі технології
Уманське пиво - це виключно натуральний продукт, виготовляється за старовинними українськими та німецькими рецептами.
Малому бізнесу
Бізнес на розливому пиві
Пропонуємо вашій увазі кілька важливих рекомендацій, які допоможуть відкрити успішний бізнес з продажу розливного пива та закликаємо до співпраці.
Наша пивоварня

Наша пивоварня

Наша пивоварня

Ми використовуємо найкращу сировину та працюємо на сучасному обладнанні, щоб зварити натуральне живе пиво. Секрет довершеного смаку наших напоїв – постійний контроль якості на кожному етапі виробництва.

Відбірні інгредієнти

Головна гордість компанії «Уманьпиво» – це власні поля для вирощування ячменю і пшениці та бджолині пасіки для свого натурального меду. Щоб зварити добре уманське пиво ми власноруч вирощуємо пивоварний ячмінь для виробництва солоду на своїй солодовні.

Для зброджування нашого пива ми використовуємо спеціальну секретну расу дріжджів, яка протягом багатьох років дає стабільно добрий результат.

Варка пива відбувається за спеціальною запатентованою системою «лагідного кип’ятіння сусла з хмелем» ( запатентована розробка німецької фірми Apparatebau Nordhausen GmbH). Це спільна розробка наших технологів та спеціалістів з Німеччини, що гарантує надзвичайний смак та дозволяє зберегти природні властивості пива.

Німецьке обладнання

Все обладнання для виробництва пива та лимонаду на Уманському пивоварному заводі – німецького виробництва.

Усередині циліндрично-конічних танків (ЦКТ) процеси бродіння та доброджування пива відбуваються у стерильних умовах, що дозволяє зберегти чистий смак та якість кінцевого продукту, а також підвищити стійкість готового пива.

Спеціальні CIP( clean-in-place) станції гарантують найвищу якість процесу миття, очистки та дезінфекції всього обладнання починаючи від дроблення солоду для приготування затору до розливу вже готової продукції. При цьому обладнання не потрібно розбирати чи відкривати – весь процес відбувається повністю в автоматичному режимі та контролюється за допомогою сучасного програмного забезпечення.

Німецькі технології та контроль

У 2008 році почалася плідна співпраця компанії «Уманьпиво» з німецькими виробниками обладнання, які поділилися з нами різними рецептурами приготування традиційного пінного напою і нині продовжують надавати нам свої професійні консультації в технологіях пивоваріння.

Сьогодні компанія «Уманьпиво» також виготовляє німецькі сорти пива преміум-класу. Раз на 3–4 місяці на наш завод приїжджає німецький експерт пивоваріння, який проводить аудит та контролює дотримання всіх технологічних процесів виробництва пива.

Жодної хімії

Наша позиція лишається незмінною – ми свідомо й принципово не використовуємо жодних барвників, стабілізаторів чи консервантів у виробництві пива. Лише натуральні компоненти найвищої якості, які завдяки природному бродінню перетворюються на духмяне хмільне золото.