
«Хочу відкрити магазин розливного пива, що робити?». З таким питанням нерідко стикаються менеджери нашої компанії, що не дивно: ми, як виробник повинні знати про цей бізнес все.
«Уманьпиво» завжди підтримує починання своїх клієнтів, тому ми розповімо всі подробиці, включаючи плюси і мінуси даного бізнесу.
УВАГА! Зазначені ціни орієнтовні, можуть варіюватися в залежності від курсу валют.
Почнемо з головного – з позитивних і негативних сторін такого роду бізнесу.
Обов’язково потрібно враховувати сезонність бізнесу, так як в теплу пору року продажі в рази вище, ніж зимовий. Щоб уникнути сезонності можна відкрити не просто магазин, а бар або паб, проте в такому випадку буде потрібно більший стартовий капітал і доведеться повозитися з оформленням додаткового пакета документов.Открить магазин розливного пива в середньому обійдеться в 9-10 тисяч доларів. Настільки низькі інвестиції роблять такий бізнес привабливим для підприємців-початківців. Однак щоб справа окупилося, і було прибутковим, потрібно ретельно підійти до написання бізнес-плану.
Ключове питання, яке необхідно вирішити при відкритті справи – розташування точки. Саме від цього багато в чому буде залежати рівень продажів. При цьому оренда площ в привабливому місці може коштувати набагато дорожче, тому треба ретельно зважувати всі плюси і мінуси і зупинитися на найбільш оптимальному варіанті. Важливо, щоб в районі майбутньої торгової точки не було конкурентів.
Коротенько це все, що потрібно щоб відкрити магазин розливного пива. Однак на кожному етапі перед бізнесменом буде стояти вибір. Наприклад, можна придбати Б / У або нове обладнання, укласти договір з постачальниками, які будуть безкоштовно надавати тару і частина устаткування, або закупити все самостійно. Беручи вірні рішення відкрити бізнес можна вдвічі дешевше за середню ціну, проте на перше місце потрібно ставити не економію, а перспективи.
Мало знати, як відкрити магазин живого пива – важливо вміти втриматися на плаву. В середньому такий бізнес окупається всього за 1 рік, проте, при вдалому розташуванні і визнання споживачів окупити таку точку можна навіть за 3-4 місяці. З іншого боку, якщо халатно підійти до питання відкриття, справа проживе недовго і бізнесмен в результаті вийде в мінус.
Також важливо розуміти, що точка з продажу живого пива – це не пасивний дохід, а серйозний бізнес, який вимагає постійної роботи, регулювання та розвитку.
І пам’ятайте, що один з головних чинників – це якісний продукт. І саме таке пиво пропонує вам завод «Уманьпиво». Нас знають споживачі, а наші партнери отримують найвигідніші умови співпраці.
Почніть свою справу з надійним партнером – заводом Уманьпиво.
Promo Modal Widget
Цей сайт використовує файли cookie і схожі технології, щоб гарантувати максимальну зручність користувачам.
При використанні даного сайту, ви підтверджуєте свою згоду на використання файлів cookie в відповідно до цього повідомленням щодо даного типу файлів.