
Коли у 2008 році на заводі було встановлено нове німецьке обладнання, всі працівники пройшли навчання. Пивовар з Німеччини, який приїжджав на завод, подарував нам кілька німецьких рецептів пива, а також розкрив нашим фахівцям деякі секрети власне німецького пивоваріння.
Уманський пивоварний завод не тільки варить пиво, а й вирощує для нього ячмінь. На власній землі ми можемо експериментувати з сортами ячменю. Наші технологи самі вибирають найбільш відповідний для пивоваріння пивоварний ячмінь і застосовують його для виготовлення живого Уманського пива.
Цей сайт використовує файли cookie і схожі технології, щоб гарантувати максимальну зручність користувачам.
При використанні даного сайту, ви підтверджуєте свою згоду на використання файлів cookie в відповідно до цього повідомленням щодо даного типу файлів.