alt
alt

Уманьпиво є «своїм» тільки для повнолітніх
Вам вже виповнилося 18?
Дуже Шкода
але доступ до даної сторінкі дозволен тільки повнолітнім громадянам.
+380 (800) 33-09-09
Дзвінки по Україні безкоштовні
Кошик
Вхід на сайт
Вітаємо,
Увійдіть в особистий кабінет, щоб зручніше користуватися нашим сайтом
Про компанію
Українські традиції та німецькі технології
Уманське пиво - це виключно натуральний продукт, виготовляється за старовинними українськими та німецькими рецептами.
Малому бізнесу
Бізнес на розливому пиві
Пропонуємо вашій увазі кілька важливих рекомендацій, які допоможуть відкрити успішний бізнес з продажу розливного пива та закликаємо до співпраці.
Часті запитання

Часті запитання

Є запитання — даємо відповідь
Колектив Уманського пивоварного заводу «Уманьпиво» складається із справжніх професіоналів.

Як відкрити пивний бізнес в Україні? Із цим запитанням початківці-підприємці звертаються саме до заводу-виробника пива. І це правильно. Ми стільки років розвиваємо ринок слабоалкогольних напоїв, що можемо з повним правом ділитися досвідом і знаннями зі своїми майбутніми партнерами.

Дамо відповіді на запитання про важливі моменти відкриття пивної точки в Україні. Під загальним поняттям «пивна точка» розуміють всі місця роздрібного продажу пива: пивний кіоск, магазин, паб, бар, пивний ресторан.

  • Як обрати постачальників пива?

    Навіть у такому питанні вам доведеться керуватися загальною концепцією закладу. Хто ваш споживач, який у нього рівень доходу і якому пиву він надає перевагу? Чітке розуміння потреб покупців допоможе вам скласти бажаний асортимент пивної точки.

    Пошук постачальників починайте з вивчення пропозицій. Які умови співпраці пропонують заводи-виробники пива, дилери та дистриб'ютори? Враховуйте все: від якості та різноманітності сортів пива до забезпечення обладнанням для розливу.

    В асортименті пивної точки має бути мінімум 7 сортів  пива, що пропонується, і світлого, і темного. Зберігати напій краще в кегах. Виробник обов'язково надасть рекомендації, як правильно транспортувати повні кеги, порадить умови і температурний режим зберігання.

    Малобюджетним підприємствам на початку  доцільно співпрацювати з одним виробником, встановити пропоноване ним обладнання та торгувати пивом однієї ТМ.

    Маленьким магазинам і кіоскам вигідніше співпрацювати з дистриб'юторами. Пабу і ресторану економніше розглянути умови партнерства і постачання пива безпосередньо із заводу-виробника.

  • Чи вигідно відкривати пивну точку?
  • Кеги для пива: де брати і як працювати?
  • Продукція до пива, яка найкраще продається
  • Як відкрити бар, паб або павільйон з продажу розливного пива в Україні