
Пиво по праву вважається напоєм, багато рецептів якого розробляється в Німеччині. Ще в древніх племенах проводилися експерименти з хмільними продуктами, про що свідчать результати розкопок курганів у всіх регіонах країни.
При виготовленні пива використовувалися різні продукти, наприклад, ячмінь, пиво, дріжджі, м'ята або таволга. Сучасні пивовари з усіх куточків світу пропонують любителям хмільних напоїв широкий діапазон смаків. Наша компанія також успішно справляється з розробкою нових рецептів. Найбільш популярним вважається пиво, виготовлене на основі меду різних сортів.
Смак пива, створеного на основі медових компонентів, розкривається вже після першого ковтка напою. Хмільний продукт має багато позитивних характеристик:
Особливий смаковий букет медове пиво досягає тільки при дотриманні технології його варіння і співвідношення складових компонентів. У нашій компанії використовується ячмінь, який вирощується співробітниками на власних полях. Зернова культура дозволяє отримувати якісний солод, необхідний для виробництва слабоалкогольного напою.
Багатогранність хмільного напою на основі меду допомагає розкрити правильне поєднання продуктів харчування. До легких сортів продукту ідеально підходять різні види закусок:
Справжні гурмани вважають за краще вживати медове пиво з телячими медальйонами, залитими горіховим соусом. Така закуска підсилює квіткові нотки алкогольного напою і підсилює солодкувате післясмак.
Для приготування пива на основі меду краще використовувати квітковий або гречаний солодкий продукт, так як він відрізняється максимальним специфічним ароматом. Вода повинна бути без додаткових домішок. Оптимальний варіант - це рідина, отримана з високогірних джерел. Запуск процесу бродіння здійснюється в великих ємностях, де є достатньо місця для утворення газу і піни. Залежно від виду дріжджів підбирається оптимальна температура. Під час приготування пива багато уваги приділяється стерильності. Це виключає пошкодження продукту мікроорганізмами. У відкритих пляшках свіжоприготовлене пиво зберігається не більше 24 годин. У закритому посуді воно зберігає свої смакові якості протягом 6 місяців.
Promo Modal Widget
Цей сайт використовує файли cookie і схожі технології, щоб гарантувати максимальну зручність користувачам.
При використанні даного сайту, ви підтверджуєте свою згоду на використання файлів cookie в відповідно до цього повідомленням щодо даного типу файлів.