Уманьпиво є «своїм» тільки для повнолітніх
Вам вже виповнилося 18?
Дуже Шкода
але доступ до даної сторінкі дозволен тільки повнолітнім громадянам.
0 (800) 33-09-09
Дзвінки по Україні безкоштовні
Кошик
Вхід на сайт
Вітаємо,
Увійдіть в особистий кабінет, щоб зручніше користуватися нашим сайтом
Про компанію
Українські традиції та німецькі технології
Уманське пиво - це виключно натуральний продукт, виготовляється за старовинними українськими та німецькими рецептами.
Малому бізнесу
Бізнес на розливому пиві
Пропонуємо вашій увазі кілька важливих рекомендацій, які допоможуть відкрити успішний бізнес з продажу розливного пива та закликаємо до співпраці.
З чим краще пити медове пиво: рекомендації фахівців

З чим краще пити медове пиво: рекомендації фахівців

Інформаційні статті 29.07.2020
Поділитися з друзями
З чим краще пити медове пиво: рекомендації фахівців

Пиво по праву вважається напоєм, багато рецептів якого розробляється в Німеччині. Ще в древніх племенах проводилися експерименти з хмільними продуктами, про що свідчать результати розкопок курганів у всіх регіонах країни.

При виготовленні пива використовувалися різні продукти, наприклад, ячмінь, пиво, дріжджі, м'ята або таволга. Сучасні пивовари з усіх куточків світу пропонують любителям хмільних напоїв широкий діапазон смаків. Наша компанія також успішно справляється з розробкою нових рецептів. Найбільш популярним вважається пиво, виготовлене на основі меду різних сортів.

Медовуха - поєднання багатогранних смаків

Смак пива, створеного на основі медових компонентів, розкривається вже після першого ковтка напою. Хмільний продукт має багато позитивних характеристик:

  • помірна насиченість складу;
  • напій створюється шляхом низового шумування;
  • наявність характерного солодко-медового аромату з помірними квітковими нотками;
  • здатність благотворно впливати на людський організм, підвищуючи його тонус;
  • використання тільки натуральних компонентів;
  • відсутність синтетичних підсолоджувачів, ароматичних інгредієнтів і консервантів.

Особливий смаковий букет медове пиво досягає тільки при дотриманні технології його варіння і співвідношення складових компонентів. У нашій компанії використовується ячмінь, який вирощується співробітниками на власних полях. Зернова культура дозволяє отримувати якісний солод, необхідний для виробництва слабоалкогольного напою.

З чим краще вживати медове пиво

Багатогранність хмільного напою на основі меду допомагає розкрити правильне поєднання продуктів харчування. До легких сортів продукту ідеально підходять різні види закусок:

  • хлібні грінки;
  • копчені ковбаски;
  • овочі, приготовані на решітці-гриль;
  • рибні та м'ясні снеки;
  • мариновані кільця цибулі.

Справжні гурмани вважають за краще вживати медове пиво з телячими медальйонами, залитими горіховим соусом. Така закуска підсилює квіткові нотки алкогольного напою і підсилює солодкувате післясмак.

Особливості приготування медового пива

Для приготування пива на основі меду краще використовувати квітковий або гречаний солодкий продукт, так як він відрізняється максимальним специфічним ароматом. Вода повинна бути без додаткових домішок. Оптимальний варіант - це рідина, отримана з високогірних джерел. Запуск процесу бродіння здійснюється в великих ємностях, де є достатньо місця для утворення газу і піни. Залежно від виду дріжджів підбирається оптимальна температура. Під час приготування пива багато уваги приділяється стерильності. Це виключає пошкодження продукту мікроорганізмами. У відкритих пляшках свіжоприготовлене пиво зберігається не більше 24 годин. У закритому посуді воно зберігає свої смакові якості протягом 6 місяців.