
Слабоалкогольний сидр, швидше за все, стали називати так від латинського слова "cidera", що перекладається як сонячний. Натуральний напій відомий практично повсюдно, але, незважаючи на подібну рецептуру і смак, в різних країнах назва продукту відрізняється. У США смачний сидр купити оптом і в роздріб можна під назвою Apple Jack і Cidre, в Німеччині та Австрії це Apfelwein, в Великобританії назва продукту звучить як British wines.
В основі сидру - сік яблук певного сорту. Для виготовлення напою підходять яблука, багаті на танін. Отриманий з них сік зброджується і в результаті слабоалкогольний продукт з приємним ароматом і легким освіжаючим смаком. У ньому зберігається велика частина корисних речовин використовуваних фруктів, і додаються елементи, які є результатом бродіння.
Найбільше сидру вживають жителі Франції, на другому місці за популярністю Англія, потім вже країни Європи і Америки. Яблучний напій поступово завойовує і ринок інших держав. І цьому є цілком логічне пояснення - сидр добре втамовує спрагу, залишаючи приємний післясмак і швидко проходить сп'яніння.
Сидр не варто розцінювати як продукт, який надає на організм тільки легке сп'яніння. У його складі безліч мікроелементів (фосфор, кальцій, мідь, залізо, цинк), велика кількість аскорбінової кислоти, пектини та дубильні речовини. Навіть мінімальне вживання напою прекрасно тонізує і забезпечує приплив енергії.
Регулярне вживання сидру в невеликих кількостях позитивно впливає на організм людини, так як:
За рахунок таких корисних властивостей сидр багато хто вважає напоєм довголіття, так як під його впливом процеси старіння сповільнюються.
У Франції напій настільки люблять і шанують, що там навіть розроблений цілий ритуал його подачі. Саме ця країна вважається батьківщиною сидру, а легенда свідчить, що сидр винайшли скандинавські війни. Вони вживали його перед боєм з метою підвищення енергії і збереження сил. Наливають напій у французьких барах тонким струменем з висоти, так як це дозволяє отримати в келиху хорошу стійку шапку з піни. У барах-сідраріях на підлогу насипають тирсу товстим шаром, це дозволяє залишилися в келиху опади зливати прямо на підлогу.
У Німеччині сидр нарівні з пивом один з головних атрибутів національних свят. Напій часто використовують і як основу для різних соусів, додають в підливу, гасять з ним овочі і дичину. Входить він і до складу різних коктейлів.
Смачний сидр купити оптом пропонує компанія «Уманьпиво». Для виготовлення продукції ми використовуємо тільки високоякісне яблучне сировину і фільтровану джерельну воду і строго дотримуємося рецептури. Крім класичного яблучного сидру у нас можна купити лимонний сидр, сидр-глінтвейн і Cherry з кисло-солодким смаком. Фортеця напоїв від 5 до 6,9%, термін зберігання до 180 діб. Ми поставляємо тільки свіжу продукцію, що має всі сертифікати якості.
Promo Modal Widget
Цей сайт використовує файли cookie і схожі технології, щоб гарантувати максимальну зручність користувачам.
При використанні даного сайту, ви підтверджуєте свою згоду на використання файлів cookie в відповідно до цього повідомленням щодо даного типу файлів.