facebook-pixel

0%

Телефон для довідок
+38 (096) 029-29-29

Як відкрити точку з продажу розливного пива в Україні

Бажаєте відкрити власну точку продажу пива на розлив? Мрієте пригощати відвідувачів натуральним живим пивом і смачними закусками? Або прагнете запропонувати гостям до пива повноцінне меню у вигляді гарячих перших і других страв, салатів, десертів? Для втілення мрії так чи інакше потрібний план.

Бізнес-план — перший офіційний документ власної справи. Він допоможе вирішити більше десятка завдань на шляху вдалого бізнес-старту, а саме :

  • Підрахувати початковий капітал.
  • Зрозуміти витрати і запланувати прибуток.
  • Скласти пакет документів для оформлення пивної точки, введення її в експлуатацію, роздрібного продажу пінного напою та супутніх продуктів.
  • Накреслити стратегію розвитку та заходи щодо залучення клієнтів і стимулювання продажу.
  • Визначитися з комплектом обладнання, асортиментом продуктів харчування, постачальниками, співробітниками тощо.

Важливо точно  знати, скільки потрібно замовити пивних кухлів або келихів для пабу, розрахованого на 12 столиків. Вирішити, чи вистачить двох кегів пива на день для пивного павільйону. І нарешті, знайти надійного постачальника живого пива.

Перше завдання  –  грамотно скласти бізнес-план  відкриття пивної точки

Головне питання: як його оформити? Як прописати стратегію розвитку та маркетингову політику? Як порахувати витрати і майбутній прибуток? Що внести до кошторису? Питань багато.

Відповіді та підказки пропонуємо пошукати в посібниках з відкриття пивної точки в рамках законодавства України. Кілька варіантів бізнес-планів підготовлені та до дрібниць прописані фахівцями.

Ознайомтеся з готовими бізнес-планами:

 

Почніть свою справу з надійним партнером – заводом Уманьпиво.

Заявка на партнерство

Відділ продажів:

Телефон: +38 (096) 029 29 29
e-mail: info@umanpivo.ua
Адреса: вул.Успенська, 29, м.Умань, Черкаська обл. 20300