0%

Телефон для довідок
+38 (096) 029-29-29

Наші технології варіння живого пива

На Уманському пивоварному заводі технологічний процес побудований за схемою:

найякісніша сировина + найкраще обладнання = живе пиво.

Головний принцип, якому підкорюється увесь виробничий процес, ? це постійний контроль якості.

Уманське пиво має незмінно високу якість. Для того, щоб не допускати невдалих партій, ми ретельно контролюємо кожну ділянку виробництва.

Відбірні інгредієнти

Уманський пивоварний завод, мабуть, єдиний в Україні, який сам вирощує ячмінь для власних потреб. Таким чином, у нас є можливість відібрати певний сорт із найкращими характеристиками якості, а не користуватись тією сировиною, яку пропонують продавці.

З власного ячменю ми самі варимо солод. Так роблять лише деякі пивзаводи України. Додаємо ароматний хміль, у якості якого впевнені наші спеціалісти.
Воду використовуємо артезіанську, кришталево чисту.

Для бродіння пива Уманський пивоварний завод використовує певну секретну расу дріжджів. Вже протягом багатьох років ця раса дає стабільно добрий результат.

Варіння пива відбувається за запатентованою системою «лагідного кип’ятіння сусла з хмелем». Це (німецька запатентована розробка фірми Apparatebau Nordhausen GmbH) – власна розробка Уманського пивоварного заводу, яка гарантує надзвичайний смак та зберігає природні властивості продукту.

Німецьке обладнання

Усе обладнання для варіння пива та виготовлення лимонаду на Уманському пивоварному заводі ? німецького виробництва.

У циліндро-конічних танках (ЦКТ) процеси бродіння відбуваються у стерильних умовах. Таким чином, жоден чужорідний елемент не вплине ані на смак, ані на якість кінцевого продукту.

Спеціальна СИП-станція дозволяє повністю очищувати обладнання варильного та бродильного відділень, а також розливу. При цьому обладнання не треба розбирати чи відкривати, отже, нічого стороннього не потрапить до системи.

Німецькі технології та контроль

У 2008 році розпочалося співробітництво Уманського заводу з німецькими виробниками пива. Пивовар з Баварії навчив нас варити німецьке пиво. Використовуючи тонкощі німецьких технологій та українські традиції, ми варимо дуже смачне живе уманське пиво.

Сьогодні Уманський пивоварний завод виготовляє німецькі сорти пива преміум-класу. Крім того, ми винаходимо власні рецепти, зважаючи на ті секрети, які відкрив нам німецький колега.

Але на цьому співпраця із зарубіжними пивоварами не закінчується. Один раз на 3-4 місяці до Умані приїжджає німецький експерт.
Він проводить аудит та контролює, чи дотримується завод усіх вимог під час варіння уманського пива.

Жодних хімікатів

Різні сорти українського та німецького пива з Умані об’єднує одне ? усе пиво живе.

Зверніть увагу на термін його зберігання. Кілька місяців може зберігатися тільки пиво, у яке додали стабілізатори та консерванти, або ж піддали пастеризації. Уманське пиво зберігається лише 30 діб, тому що у ньому немає ніякої хімії!

А відтінок уманського пива ? це природний колір натурального пінного напою. Ми не додаємо жодних штучних чи натуральних барвників, щоб зробити колір пива більш привабливим.

Уманський пивоварний завод використовує лише традиційні натуральні компоненти. Тому поціновувачі відчувають саме природний аромат та смак натурального пива і насолоджуються його класичним кольором та структурою піни.